Geef je op tijd op!

Kun jij speuren als de beste? Of ken jij de liedjes en dansjes van je favoriete band of zanger(es) al helemaal uit je hoofd? Dan is nu je kans dit te laten zien!

Scouting Makkum Open dag 2020

Op zaterdag 12 september houdt Scouting Burdine net als afgelopen jaren weer een uitdagende open dag. Dit jaar hebben we naast het klimmen, knutselen, kampvuur-bakken en knopen leggen nog een paar andere uitdagingen voor je bedacht.

  • Puzzelspeurtocht door Makkum

Om 10 uur start vanaf het Scoutinggebouw een pittige puzzelspeurtocht waarbij je onderweg opdrachten uitvoert. De tocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur en eindigt weer bij het startpunt. Je kunt je vanaf 9.30 uur die ochtend aanmelden bij het Scoutingterrein en je doet de speurtocht in kleine groepjes.

  • Open dag

Vanaf 14 uur (tot ca. 17 uur) is iedereen welkom om een kijkje te nemen op het Scoutingterrein. Durf jij over de klimbaan of van de dijk af te glijden? Wil je leren knopen, iets knutselen of je eigen broodje bakken in het kampvuur? Kom langs met je ouders, en andere gezinsleden en ontdek wat Scouting is.

  • Miniplaybackshow

Om 20.00 uur houden we een miniplaybackshow voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Verkleed je als je favoriete artiest, oefen je act en wie weet win jij de hoofdprijs! Er is een onafhankelijk jury die alle optredens beoordeelt. LET OP: graag uiterlijk voor 5 september opgeven via het mailadres info@burdinemakkum.nl: vermeld in je mail je naam, leeftijd, wie en wat je nadoet (naam artiest en lied) en mailadres en telefoonnummer van je ouders, zodat we je kunnen bereiken voor verdere informatie. Meld je snel aan, want de avond duurt uiterlijk tot 22 uur en vol = vol.

Voor meer informatie: www.burdinemakkum.nl of tel. 06-22308496 (Simon Tromp).

Hoe zit het met corona?

Natuurlijk vinden ook wij de gezondheid van iedereen erg belangrijk en houden we ons aan de richtlijnen van de overheid. Daarvoor biedt de locatie voldoende ruimte, de optredens vinden buiten plaats. Natuurlijk zijn ouders, vrienden en familieleden welkom om jouw optreden die avond te bewonderen.

Dus: Zet je speurneus op, studeer jouw favoriete act in, en meld je aan!

Graag tot ziens op 12 september!